Recenze: Hotel Transylvánie

9. prosince 2012 v 19:19 | Rézi |  Recenze
Někdy si říkám, zda nejsem na tyto typy filmů již stará. Ale musím říct, že film mě mile překvapil. Velký klad byl v tom, že by se snímek dal zařadit mezi filmy rodinné. "Hotel Transylvánie" vypráví příběh o Draculovi, který vychovává svou dceru. Snaží se jí ochraňovat před světem lidí, a tak zřídí hotel pro "utiskovaná strašidla". Vše naruší příchod člověka do tohoto komplexu.

Jak jsem již psala výše, film je opravdu ryze rodinný snímek. Jsou tam vtipy, které jsou opravdu určeny většímu divákovi. Například parodie na Twilight ságu, či zombíci jako Beethoven, Mozart a Bach, kde Beethoven nezapomene "zapět" svou Osudovou. Nebo se mi ještě vybaví vtípek, kdy se "mladá zombice" projde kolem pracujících dělníků (též zombíků) a oni se na ní velmi zálibně koukají. Nevím proč, ale tato scéna mě velmi pobavila.
Nejsem filmový odborník a je pro mě i problematické ohodnotit grafickou stránku filmu. Rozhoduje u mě klasické lidské estetické cítění, ale bohužel nic víc. Řekla bych, že po grafické stránce je film velmi povedený. Bylo by divné, kdyby ne, zvláště když se u takovýchto filmů většinou sejdou výborní grafici. Postavy byly vykresleny do nejmenšího detailu. Velmi se mi líbili netopýři, ti byli naprosto rozkošní. Za skvělý nápad také považuji udělat paní Vlkovou jako těhotnou dámu.
Film jsem viděla v nadabované verzi a ve 2D. V originální verzi je možné slyšet Adama Sandlera, Kevina Jamese, Selenu Gomez, Fran Drescher a tak dále. Ale myslím, že i český dabing byl velmi zdařený, jak už to tak u animovaných filmů bývá. Záměrně jsem šla na film ve 2D. Za prvé je to levnější a za druhé je podle mě 3D něco "hrozného". Nevadí mi pokud je film natočen technologii ke 3D a je opravdu natáčen pouze na tyto efekty, tak s filmem problém nemám a i se mi to líbí. Ale nemám ráda zvyk každý animovaný film dávat do 3D. Nejde ani pořádně sledovat, co se děje na celém plátně. Takže, kdybych film viděla ve 3D, tak by bylo hodnocení určitě horší.
Hodnocení filmu: Pokud máte rádi animované filmy, tak na tento film určitě zajděte. Film vás jistě pobaví. Nemůžete čekat nic převratného. Film se nevyrovná nejlepším filmům od Pixara, ale myslím, že tito tvůrci velmi podařeně zvládli danou látku. I když nejsem už malé dítě, tak se mi film moc líbil, proto dávám tak vysoké hodnocení, protože film žánrově splnil, co od něj bylo očekáváno - 80%.

Napsala: Rézi pro vsekolemfilmu.blog.cz
(prosím, nekopírovat bez mého souhlasu - děkuji)
Photos © Sony Pictures
Budu ráda, když recenzi ohodnotíte pomocí hvězdiček. - Moc vám děkuji za vaše názory, ať jsou kladné nebo záporné.



 

10 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (117)
Zobrazit starší komentáře

101 levitra prices levitra prices | E-mail | Web | 8. května 2018 v 7:12 | Reagovat

I and my friends watch the soccer  game clips at YouTube always, for the reason that they have in good quality.

102 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 8. května 2018 v 7:39 | Reagovat

Wow, what a video it is! Genuinely nice feature video, the lesson given in this video is in fact informative.

103 generic levitra generic levitra | E-mail | Web | 8. května 2018 v 10:10 | Reagovat

This post will help the internet users for setting up new website or even a blog from start to end.

104 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 8. května 2018 v 10:40 | Reagovat

Hi there mates, I am for a second time here, and reading this article related to Web optimization, its also a fastidious post, therefore keep it up.

105 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 8. května 2018 v 11:09 | Reagovat

Hello, I log on to your blogs like every week. Your writing style is awesome, keep it up!

106 bdcreifs bdcreifs | E-mail | Web | 8. května 2018 v 17:45 | Reagovat

cheapest brand viagra <a href="http://usa77www.com/#">uk viagra</a> viagra prescription online <a href=http://usa77www.com/#>buy generic viagra</a>

107 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 8. května 2018 v 19:44 | Reagovat

I don’t waste my free time in watching video clips but I be fond of to read articles on net and take updated from hottest technologies.

108 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 8. května 2018 v 21:43 | Reagovat

I all the time download a complete movie in parts, that’s always present at YouTube, because my net connection is extremely slow and YouTube fulfils my wishes.

109 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 8. května 2018 v 22:13 | Reagovat

This is my first time visit at here and i am in fact pleassant to read everthing at single place.

110 levitra generic levitra generic | E-mail | Web | 8. května 2018 v 23:40 | Reagovat

Hmmm, yup no hesitation Google is most excellent for blogging except now word press is also pleasant as a blogging because its SEO is pleasant defined already.

111 levitra 10 mg prezzo levitra 10 mg prezzo | E-mail | Web | 9. května 2018 v 1:22 | Reagovat

If you would like to grow your familiarity simply keep visiting this site and be updated with the most recent gossip posted here.

112 levitra coupon levitra coupon | E-mail | Web | 9. května 2018 v 1:49 | Reagovat

For the reason that the YouTube videos are posted at this place same like I also embed YouTube video code at my own website, as it is effortless to obtain embedded code.

113 levitra online levitra online | E-mail | Web | 9. května 2018 v 2:20 | Reagovat

Do you have any video of that? I'd love to find out more details.

114 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 9. května 2018 v 3:48 | Reagovat

I got so bored at the moment afternoon, however when I watched this YouTube funny clip at this web site I become fresh and cheerful as well.

115 vardenafil 20mg vardenafil 20mg | E-mail | Web | 9. května 2018 v 5:17 | Reagovat

Yup, you are correct Google is the best in support of blogging, Google’s website as well come up to rapidly in search engines too.

116 llqduanty llqduanty | E-mail | Web | 11. května 2018 v 2:57 | Reagovat

bad credit payday loans online <a href="https://cashloansonline.us.org/#">female viagra does it work</a> bad credit car loan saving account payday loan student loan <a href="https://cashloansonline.us.org/#">female viagra does it work</a>

117 Romanmof Romanmof | E-mail | Web | Pátek v 21:16 | Reagovat

Естьбольшое количество причин делать покупки в реальных магазинах. Это и оценка качества товара визуально, и возможность примерять, и другие. Но если вопрос в экономии, заказе товара, которого нет в вашем регионе. Да что говорить, ассортимент в онлайн магазинах намного шире. Такжемногие из них предлагают возможность вернуть если товар не подошел. В общем экономят много сил на поездки по магазинам. Еще несколько аргументов в пользу интернет магазина можно прочитать в статье <a href=http://interesu.ru/index.php/vozmozhnosti-interneta/1161-pokupki-v-internete>Покупки в Интернете</a>. А вы как считаете?|

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama