Recenze: Hotel Transylvánie

9. prosince 2012 v 19:19 | Rézi |  Recenze
Někdy si říkám, zda nejsem na tyto typy filmů již stará. Ale musím říct, že film mě mile překvapil. Velký klad byl v tom, že by se snímek dal zařadit mezi filmy rodinné. "Hotel Transylvánie" vypráví příběh o Draculovi, který vychovává svou dceru. Snaží se jí ochraňovat před světem lidí, a tak zřídí hotel pro "utiskovaná strašidla". Vše naruší příchod člověka do tohoto komplexu.

Jak jsem již psala výše, film je opravdu ryze rodinný snímek. Jsou tam vtipy, které jsou opravdu určeny většímu divákovi. Například parodie na Twilight ságu, či zombíci jako Beethoven, Mozart a Bach, kde Beethoven nezapomene "zapět" svou Osudovou. Nebo se mi ještě vybaví vtípek, kdy se "mladá zombice" projde kolem pracujících dělníků (též zombíků) a oni se na ní velmi zálibně koukají. Nevím proč, ale tato scéna mě velmi pobavila.
Nejsem filmový odborník a je pro mě i problematické ohodnotit grafickou stránku filmu. Rozhoduje u mě klasické lidské estetické cítění, ale bohužel nic víc. Řekla bych, že po grafické stránce je film velmi povedený. Bylo by divné, kdyby ne, zvláště když se u takovýchto filmů většinou sejdou výborní grafici. Postavy byly vykresleny do nejmenšího detailu. Velmi se mi líbili netopýři, ti byli naprosto rozkošní. Za skvělý nápad také považuji udělat paní Vlkovou jako těhotnou dámu.
Film jsem viděla v nadabované verzi a ve 2D. V originální verzi je možné slyšet Adama Sandlera, Kevina Jamese, Selenu Gomez, Fran Drescher a tak dále. Ale myslím, že i český dabing byl velmi zdařený, jak už to tak u animovaných filmů bývá. Záměrně jsem šla na film ve 2D. Za prvé je to levnější a za druhé je podle mě 3D něco "hrozného". Nevadí mi pokud je film natočen technologii ke 3D a je opravdu natáčen pouze na tyto efekty, tak s filmem problém nemám a i se mi to líbí. Ale nemám ráda zvyk každý animovaný film dávat do 3D. Nejde ani pořádně sledovat, co se děje na celém plátně. Takže, kdybych film viděla ve 3D, tak by bylo hodnocení určitě horší.
Hodnocení filmu: Pokud máte rádi animované filmy, tak na tento film určitě zajděte. Film vás jistě pobaví. Nemůžete čekat nic převratného. Film se nevyrovná nejlepším filmům od Pixara, ale myslím, že tito tvůrci velmi podařeně zvládli danou látku. I když nejsem už malé dítě, tak se mi film moc líbil, proto dávám tak vysoké hodnocení, protože film žánrově splnil, co od něj bylo očekáváno - 80%.

Napsala: Rézi pro vsekolemfilmu.blog.cz
(prosím, nekopírovat bez mého souhlasu - děkuji)
Photos © Sony Pictures
Budu ráda, když recenzi ohodnotíte pomocí hvězdiček. - Moc vám děkuji za vaše názory, ať jsou kladné nebo záporné.



 

10 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (325)
Zobrazit starší komentáře

301 ceadoGax ceadoGax | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 5:24 | Reagovat

lilly brand cialis buy ontario cialis
<a href=http://cialiskntrc.com/#>buy cheap cialis</a>
order female cialis cialis
<a href="http://cialiskntrc.com/#">buy cheap cialis online</a>

302 angemia angemia | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 5:55 | Reagovat

consumer payday loans
<a href=http://paydayloansmenear.com/#>payday online loans</a>
personal loans for no credit history
<a href="http://paydayloansmenear.com/#">payday loans</a>

303 Bomprozy Bomprozy | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 6:13 | Reagovat

how much viagra is it safe to take
<a href=http://viagragenups.com/#>buy generic viagra</a>
where can i buy viagra
<a href="http://viagragenups.com/#">buy generic viagra</a>

304 daledemy daledemy | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 10:16 | Reagovat

instalment loans online
<a href=http://x1cashadvanceonlines.com/#>online cash advance</a>
online payday loans same day
<a href="http://x1cashadvanceonlines.com/#">cash advance</a>

305 Sislags Sislags | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 22:07 | Reagovat

buy tadalafil india no prescription cialis
<a href=http://cialisgenwrx.com/#>buy cialis</a>
what are cialis tablets lilly icos
<a href="http://cialisgenwrx.com/#">generic cialis online</a>

306 acoulky acoulky | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 23:19 | Reagovat

1000 dollar loan bad credit
<a href=http://x1cashadvanceonlines.com/#>cash advance online</a>
desperate need of money
<a href="http://x1cashadvanceonlines.com/#">cash advance</a>

307 toimmex toimmex | E-mail | Web | 30. srpna 2018 v 4:22 | Reagovat

apply for a loan online
<a href=http://paydayloansmenear.com/#>payday loans near me</a>
payday loans from direct lenders
<a href="http://paydayloansmenear.com/#">payday loans near me no credit check</a>

308 DipSlism DipSlism | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 1:28 | Reagovat

cialis online canadian pharmacy
<a href=http://cialisgenbrx.com/#>buy generic cialis online</a>
viagra cocaine cialis pills
<a href="http://cialisgenbrx.com/#">buy cialis online</a>

309 teryQued teryQued | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 2:20 | Reagovat

viagra 50 or 100 mg
http://viagragenups.com/#

310 Beniomy Beniomy | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 2:53 | Reagovat

buy tadalafil india cipla
<a href=http://www.cialiskntrc.com/#>cheap cialis</a>
buy cialis line
<a href="http://www.cialiskntrc.com/#">buy cheap cialis online</a>

311 scember scember | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 3:24 | Reagovat

viagra onsale cialis pills
<a href=http://cialischpbrx.com/#>cheap cialis online</a>
cheap cialis next day delivery
<a href="http://cialischpbrx.com/#">buy cialis online</a>

312 steasse steasse | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 4:01 | Reagovat

cialis coupon
<a href=http://www.cialiskntrc.com/#>cialis online</a>
viagra black market cialis pills
<a href="http://www.cialiskntrc.com/#">generic cialis</a>

313 dyerma dyerma | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 4:37 | Reagovat

uroxatral vs hytrin cialis pills
<a href=http://cialiskntrc.com/#>cialis online</a>
cheap generic cialis online buy
<a href="http://cialiskntrc.com/#">cheap cialis online</a>

314 Awalia Awalia | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 5:24 | Reagovat

viagra vs cialis reddit
http://viagragenups.com/#

315 BibObeno BibObeno | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 5:58 | Reagovat

viva viagra
<a href=http://www.viagragenups.com/#>cheap viagra online</a>
viagra 100mg
<a href="http://www.viagragenups.com/#">buy viagra</a>

316 Phampib Phampib | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 8:14 | Reagovat

viagra 200mg price
<a href=http://www.viagragenups.com/#>cheap viagra online</a>
how viagra looks
<a href="http://www.viagragenups.com/#">buy viagra online</a>

317 guerpor guerpor | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 9:47 | Reagovat

cialis online buy
<a href=http://www.cialiskntrc.com/#>buy cheap cialis</a>
aetna cialis pills
<a href="http://cialiskntrc.com/#">buy cheap cialis online</a>

318 JAFANYMN JAFANYMN | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 11:18 | Reagovat

viagra patent expiration date
http://www.viagragenups.com/#

319 Grouts Grouts | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 12:24 | Reagovat

how to buy cialis online
<a href=http://www.cialiskntrc.com/#>buy cheap cialis online</a>
side effects rash cialis 20mg cialis
<a href="http://www.cialiskntrc.com/#">buy cheap cialis</a>

320 Bomprozy Bomprozy | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 13:17 | Reagovat

viagra best buy
<a href=http://www.viagragenups.com/#>generic viagra online</a>
lisinopril and viagra
<a href="http://viagragenups.com/#">cheap viagra</a>

321 Ovarty Ovarty | E-mail | Web | 3. září 2018 v 3:02 | Reagovat

cialis pills
<a href=http://cialiscnrx.com/#>buy cialis</a>
canada cialis generic difficulty breathing
<a href="http://www.cialiscnrx.com/#">cialis online</a>

322 Opepaw Opepaw | E-mail | Web | 3. září 2018 v 8:26 | Reagovat

order cialis online without a prescription canadian pharmacy
<a href=http://www.cialiscnrx.com/#>buy cialis</a>
buy generic cialis free
<a href="http://cialiscnrx.com/#">cialis coupon</a>

323 antido antido | E-mail | Web | 5. září 2018 v 12:42 | Reagovat

sale cheap generic cialis
<a href=http://cialiscnrx.com/#>buy cialis</a>
array cialis pills
<a href="http://cialiscnrx.com/#">cheap cialis</a>

324 Orlandotip Orlandotip | E-mail | Web | 11. září 2018 v 16:21 | Reagovat

喜多福,乾拌麵,拌麵,乾麵,呷什麵,關廟麵,手工麵,手作麵,沙茶咖哩,川味麻辣 牛肉風味,油蔥香菇,香蒜麻醬,紅油烏醋,麻辣麻醬,川味麻辣,團購美食,sidofu,日曬麵條,古法手工精製,日光自然曬乾                       https://www.sidofu.net/

325 Justintat Justintat | E-mail | Web | Úterý v 19:40 | Reagovat

極道光碟屋 http://avgood-store.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama