Recenze: Hotel Transylvánie

9. prosince 2012 v 19:19 | Rézi |  Recenze
Někdy si říkám, zda nejsem na tyto typy filmů již stará. Ale musím říct, že film mě mile překvapil. Velký klad byl v tom, že by se snímek dal zařadit mezi filmy rodinné. "Hotel Transylvánie" vypráví příběh o Draculovi, který vychovává svou dceru. Snaží se jí ochraňovat před světem lidí, a tak zřídí hotel pro "utiskovaná strašidla". Vše naruší příchod člověka do tohoto komplexu.

Jak jsem již psala výše, film je opravdu ryze rodinný snímek. Jsou tam vtipy, které jsou opravdu určeny většímu divákovi. Například parodie na Twilight ságu, či zombíci jako Beethoven, Mozart a Bach, kde Beethoven nezapomene "zapět" svou Osudovou. Nebo se mi ještě vybaví vtípek, kdy se "mladá zombice" projde kolem pracujících dělníků (též zombíků) a oni se na ní velmi zálibně koukají. Nevím proč, ale tato scéna mě velmi pobavila.
Nejsem filmový odborník a je pro mě i problematické ohodnotit grafickou stránku filmu. Rozhoduje u mě klasické lidské estetické cítění, ale bohužel nic víc. Řekla bych, že po grafické stránce je film velmi povedený. Bylo by divné, kdyby ne, zvláště když se u takovýchto filmů většinou sejdou výborní grafici. Postavy byly vykresleny do nejmenšího detailu. Velmi se mi líbili netopýři, ti byli naprosto rozkošní. Za skvělý nápad také považuji udělat paní Vlkovou jako těhotnou dámu.
Film jsem viděla v nadabované verzi a ve 2D. V originální verzi je možné slyšet Adama Sandlera, Kevina Jamese, Selenu Gomez, Fran Drescher a tak dále. Ale myslím, že i český dabing byl velmi zdařený, jak už to tak u animovaných filmů bývá. Záměrně jsem šla na film ve 2D. Za prvé je to levnější a za druhé je podle mě 3D něco "hrozného". Nevadí mi pokud je film natočen technologii ke 3D a je opravdu natáčen pouze na tyto efekty, tak s filmem problém nemám a i se mi to líbí. Ale nemám ráda zvyk každý animovaný film dávat do 3D. Nejde ani pořádně sledovat, co se děje na celém plátně. Takže, kdybych film viděla ve 3D, tak by bylo hodnocení určitě horší.
Hodnocení filmu: Pokud máte rádi animované filmy, tak na tento film určitě zajděte. Film vás jistě pobaví. Nemůžete čekat nic převratného. Film se nevyrovná nejlepším filmům od Pixara, ale myslím, že tito tvůrci velmi podařeně zvládli danou látku. I když nejsem už malé dítě, tak se mi film moc líbil, proto dávám tak vysoké hodnocení, protože film žánrově splnil, co od něj bylo očekáváno - 80%.

Napsala: Rézi pro vsekolemfilmu.blog.cz
(prosím, nekopírovat bez mého souhlasu - děkuji)
Photos © Sony Pictures
Budu ráda, když recenzi ohodnotíte pomocí hvězdiček. - Moc vám děkuji za vaše názory, ať jsou kladné nebo záporné.



 

10 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 danielinama danielinama | Web | 10. prosince 2012 v 8:03 | Reagovat

Film působí roztomile a pokud má mix nabídky jak pro starší tak i pro děti, tak mu nejspíš nic nechybí :-) Recente je zdařilá :-)

2 Silmarilli Silmarilli | Web | 10. prosince 2012 v 15:57 | Reagovat

Tak tenhle animák sleduji už nákou dobu a již podle traileru jsem si říkala,že ho musím vidět. Bohužel jít na to do kina není čas a ani věčně peníze...Tvé hodnocení mě ale opravdu zajula a film mě láka ještě více. Jsem milovníkem animovaných pohádek an myslím si,že na ně nikdy nebudu " dost stará ". Jinak mě se tvá recenzne líbí... nic zbytečně dlouho neobkecáváš takže velké plus :)

3 Lisi Lisi | Web | 10. prosince 2012 v 18:56 | Reagovat

5 hvězdiček. O filmu jsem slyšela, vlastně by mi ho nevadilo vidět. Mám ráda tady tyto příběhy, kde se setkají "příšery" z různých filmů.

4 Mája* Mája* | Web | 10. prosince 2012 v 20:37 | Reagovat

Nebyla jsem ! Ale kouknu se:"DD

5 katka219 katka219 | Web | 11. prosince 2012 v 20:38 | Reagovat

O tomhle filmu jsem už slyšela a určitě se na něj jednou podívám :-)

6 Šáruš Šáruš | Web | 15. prosince 2012 v 16:59 | Reagovat

já se těším až tohle uvidím :)

7 Romi Romi | Web | 17. prosince 2012 v 14:28 | Reagovat

Viděla jsem jen ukázky a klidně bych ho ráda viděla. Koukám, že má pěkné ohodnocení:)

8 Dol33larpato Dol33larpato | E-mail | 12. srpna 2017 v 23:00 | Reagovat

<b>Добро пожаловать на наш сайт</b>
<b>V.I.P. Услуги
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service</b>
<a href=http://0.00000007.ru/2#ypf9maWcMm>
<img>http://0.00000007.ru/3#ZWWfbxzkdw</img>
</a>
------------------------
Постоянно большое количество socks и proxy серверов онлайн
сейчас: 33557 IP в 198 странах
<b>Высочайшая анонимность - мы гарантируем, что наши эксклюзивные прокси сервера полностью анонимны</b>
(тоесть не ведут логов и не видоизменяют<b> http заголовки)</b>

Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика!
Сверхнадёжная защита IP и абсолютно всех соединений без использования VPN
Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Замаскировать или сменить ваш IP можно 2-мя кликами мышки.

<b>Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE)
Совместимо с любыми виртуальными машинами</b>

Безусловно САМЫЕ доступные цены на анлимитный доступ при самом высоком качестве
Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь
Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
Неизрасходованные прокси не сгорают при истечении срока действия аккуанта.
ICQ бот на всех без исключения тарифных планах!
<b>Высококлассная техподдержка</b>
Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN
Полностью Анонимный VPN Сервис
Доступ по защищённому https протоколу
<b>Всё что нужно для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату!</b>

<a href=http://0.00000007.ru/2#UQayqF9vwC>Vip proxy</a>
__________
российский анонимный прокси
анонимный прокси сервер онлайн
прокси программа
яндекс обходит блокировку вк

9 Avito777nok Avito777nok | E-mail | 15. srpna 2017 v 23:24 | Reagovat

<b>Пополение баланса Авито (Avito) за 50%</b> | <b>Телеграмм @a1garant</b>

<b>Здравствуйте, дорогие друзья!</b>

Будем рады предоставить Всем вам услуги по пополнению баланса на действующие активные аккаунты Avito (а также, абсолютно новые). Если Вам надо  определенные балансы - пишите, будем решать. Потратить можно  на турбо продажи, любые платные услуги Авито (Avito).

<b>Аккаунты не Брут. Живут долго.</b>

Процент пополнения в нашу сторону и стоимость готовых аккаунтов: <b>50% от баланса на аккаунте.</b>
Если нужен залив на ваш аккаунт, в этом случае требуются логин и пароль Вашего акка для доступа к форме оплаты, пополнения баланса.
Для постоянных клиентов гибкая система бонусов и скидок!
Гарантия:

<b>И, конечно же ничто не укрепляет доверие, как - Постоплата!!!</b> Вперед денег не просим... <b>А также, гасим Штрафы ГИБДД за 65% ...</b>

Оплата:
ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
Рады сотрудничеству!

Залив Авито <b>канал Телеграмм  @t.me/avito50 </b>
________

авито бесплатные объявления
авито ивантеевка вещи +на девочку пакетом
авито ростов +на дону бесплатные
авито вакансии
авито фотошторы скидкой

10 Avia777sped Avia777sped | E-mail | 16. srpna 2017 v 17:05 | Reagovat

<b>Авиабилеты по РУ за 60 процентов от цены кассы.</b> по МИРУ - 50%| <b>Телеграмм @AviaRussia</b> только этот, другие не используем.

Надежно. Выгодно. Без слётов. И БЕЗ каких-либо проблем.

Оплата:
ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
Рады сотрудничеству!
________

авиабилеты со скидкой
купить билеты +на самолет симферополь москва дешево
авиабилеты дешево москва худжанд цена s7
авиасейлс7официальный сайт дешевые авиабилеты купить онлайн
авиа билеты дешево бишкек москва

11 Vrbyangerb Vrbyangerb | E-mail | Web | 21. září 2017 v 9:15 | Reagovat

approval payday loans - http://loansvtna.org/
bad credit loans online <a href=http://loansvtna.org/>payday loans no credit check</a> ’

12 Btbnhappore Btbnhappore | E-mail | Web | 21. září 2017 v 13:25 | Reagovat

You've gotten the most impressive sites.

13 FvvsAnetty FvvsAnetty | E-mail | Web | 23. září 2017 v 5:38 | Reagovat

cheapest cialis
<a href="http://cialisoanzb.com/">cialis buy</a>
cialis where to buy
<a href="http://cialisoanzb.com/">cialis generic</a> ’

14 Scrbbruins Scrbbruins | E-mail | Web | 23. září 2017 v 11:21 | Reagovat

buy generic cialis
<a href="http://cialisofkl.com/">cheap cialis</a>
cialis everyday india
<a href=http://cialisofkl.com/>cialis online</a> ’

15 Ldvinsunc Ldvinsunc | E-mail | Web | 25. září 2017 v 4:22 | Reagovat

best price viagra
<a href="http://fuyviagraf.com/">viagra online</a>
mail order viagra
<a href=http://fuyviagraf.com/>viagra online</a> ’

16 BhnjSheela BhnjSheela | E-mail | Web | 25. září 2017 v 14:25 | Reagovat

free viagra samples
<a href="http://viagracekan.com/">buy viagra</a>
buy viagra online
<a href=http://viagracekan.com/>buy viagra</a> ’

17 Bbnhacceta Bbnhacceta | E-mail | Web | 25. září 2017 v 14:26 | Reagovat

viagra brand without prescription
<a href="http://viagrakjkmn.com/">generic viagra</a>
brand name viagra online sales
<a href=http://viagrakjkmn.com/>buy viagra</a> ’

18 LewfhPraps LewfhPraps | E-mail | Web | 25. září 2017 v 22:37 | Reagovat

purchase viagra professional
<a href="https://viagrawasdc.com/">cheap viagra</a>
viagra brand sale
<a href="https://viagrawasdc.com/">generic viagra</a> ’

19 Azsvinsunc Azsvinsunc | E-mail | Web | 26. září 2017 v 5:16 | Reagovat

viagra reviews
<a href="http://viagraonszb.com/">generic viagra</a>
does viagra work
<a href=http://viagraonszb.com/>cheap viagra</a> ’

20 LvvdExerty LvvdExerty | E-mail | Web | 27. září 2017 v 9:03 | Reagovat

viagra substitute - https://viagraciom.com
side effects viagra <a href=https://viagraciom.com>generic viagra</a> ’

21 Lmaztraita Lmaztraita | E-mail | Web | 29. září 2017 v 2:41 | Reagovat

poor credit personal loans
<a href="https://paydayrvyaf.com/">cash advance loans</a>
same day loans bad credit
<a href=https://paydayrvyaf.com/>pay day loans</a> ’

22 vwqeOutlig vwqeOutlig | E-mail | Web | 1. října 2017 v 0:27 | Reagovat

car title loan
<a href="https://installmentloanvelam.com">installment loans online</a>
www paydayloan com
<a href=https://installmentloanvelam.com>instant payday loans</a> ’

23 Jtnbtraita Jtnbtraita | E-mail | Web | 4. října 2017 v 1:53 | Reagovat

payday loans today
<a href="https://paydayloamec.com/">best payday loans</a>
1500 payday loans
<a href=https://paydayloamec.com/>payday loans</a> ’

24 SlavaHoa SlavaHoa | 5. října 2017 v 18:20 | Reagovat

Hi everyone! Recently I have been struggling with a lot of personal issues. Friends and doctors keep telling me I should consider taking medicine, so I may as well <a href=http://firmgains.com/drugs/ambien-images>interaction</a> and see how it goes. Problem is, I haven't taken it for a while, and don't wanna get back to it, we'll see how it goes.

25 Inrcappore Inrcappore | E-mail | Web | 17. října 2017 v 0:36 | Reagovat

Fantastic website you possess here.

26 AsfInfort AsfInfort | E-mail | Web | 28. října 2017 v 7:32 | Reagovat

cialis pill cutter - http://cialisonline-hanegeneric.com/
best place to buy cialis <a href=http://cialisonline-hanegeneric.com/>order cialis online</a> ’

27 Ffnhhjxoffelp Ffnhhjxoffelp | E-mail | Web | 31. října 2017 v 16:43 | Reagovat

cash loans payday
<a href="https://cashecbya.com">online payday loans direct lenders</a>
debt solutions
<a href=https://cashecbya.com>quick cash</a> ’

28 ElvaSpp ElvaSpp | E-mail | Web | 15. listopadu 2017 v 2:11 | Reagovat

Hey guys!!!
designs and builds specialty lines of lead oxide production equipment, material handling systems, battery related process machinery, parts, and accessories for the battery, pigment, glass, and chemical industries.  http://techbasys.com offers technical application and engineering services to help the customer acheive maximum benefit from their equipment and manufacturing processes.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama