Recenze

Recenze: Atlas mraků

21. prosince 2012 v 20:59 | Rézi
Atlas mraků byl velmi očekávaným snímek tohoto roku. Diváky láká nejen jeho mysterióznost, ale i prolínání dějových linií, které se odehrávají v jiné době a přesto dohromady dávají jeden celek. Já jsem si samozřejmě nemohla tento zajímavý film nechat ujít a vyrazila jsem na něj do kina.

Recenze: Hotel Transylvánie

9. prosince 2012 v 19:19 | Rézi
Někdy si říkám, zda nejsem na tyto typy filmů již stará. Ale musím říct, že film mě mile překvapil. Velký klad byl v tom, že by se snímek dal zařadit mezi filmy rodinné. "Hotel Transylvánie" vypráví příběh o Draculovi, který vychovává svou dceru. Snaží se jí ochraňovat před světem lidí, a tak zřídí hotel pro "utiskovaná strašidla". Vše naruší příchod člověka do tohoto komplexu.

Recenze: Druhá šance

25. září 2012 v 20:59 | Rézi
Většina z vás ví o mém obdivu k Meryl Streep, tak vás asi nepřekvapí, že jsem navštívila v kině její nový film Druhá šance. Sama jsem nevěděla, co si mám o filmu myslet. Trailer trochu připomínal film "Nějak se to komplikuje", v kině jsem však z tohoto omylu byla vyvedena.

Recenze: Temný rytíř povstal

20. září 2012 v 20:59 | Rézi
"Temný rytíř povstal" je už delší dobu v kině a i já jsem na něm byla asi před týdnem, ale až teď jsem se dostala k tomu, abych vám sem napsala své dojmy z filmu. Pro některé divák je tento film velkým potěšením, pro jiné bylzklamáním, ostatní diváci to zas tak "vášnivě" neviděli. Sama jsem byla dost napnutá, jak se film bude líbit mě.

Recenze: Nedotknutelní

29. srpna 2012 v 18:39 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Po dlouhé době opět přispívám na tento blog recenzí. Tentokrát je to na francouzský film Nedotknutelní. Mnozí z vás již tento snímek jistě viděli. Mě tento film zaujal příběhem, ale hlavně mě překvapilo, že se na Československé databázi dostal do nejlepší desítky filmů. Bylo mi proto jasné, že si tento snímek nemohu nechat ujít. Jestli se mi film nakonec také líbil, jako plno dalším lidem přede mnou, se dozvíte v celém článku.

Recenze: Muži v naději

30. srpna 2011 v 19:00 | Rézi

NEKOPÍROVAT

O komedii Muži v naději jsem se zmínila již jednou na tomto blogu. Bylo to ještě v době, kdy jsem film neviděla. Jak jsem již psala, Ženy v pokušení se mi moc líbily, tak jsem si nemohla nechat ujít tento nový kousek. Upřímně, mám z filmu trochu rozporuplné myšlenky. Což asi není nic zvláštní, jelikož k filmu jsou dosti odlišné názory.

Recenze: Voda pro slony

8. srpna 2011 v 19:29 | Rézi

NEKOPÍROVAT

I když premiéra filmu proběhla již dříve, tak jsem na film zavítala až za těchto letních dnů (i když děštivých). Odkládala jsem to z jednoho prostého důvodu. Chtěla jsem si nejprve přečíst knížku. Bohužel si často najdu jinou zábavu a knížka je v knihovnách nedostupná, takže by se ke mně dostala až za půl roku a s mou rychlostí čtení bych knížku přečetla "bůhví" kdy. Takže zde je pouze můj názor na film, aniž bych knižní předlohu četla.

Recenze: Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

1. srpna 2011 v 18:39 | Rézi

NEKOPÍROVAT

… aneb "Sbohem Harry". Uběhlo deset let a sága o Harrym Potterovi končí. Abych byla upřímná, tak jsem se trochu bála, jak tvůrci zvládnou "rozloučení" s tímto hrdinou. Jsem ráda, že mohu s potěšením říci, že obstojně, když vezmu pod jakým tlakem museli být.
Na začátek bych nejdříve zmínila své pocity z filmu a knihy, abyste věděli v jakém rozpoložení jsem se nacházela.

Recenze: Počátek

9. září 2010 v 18:09 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Asi před čtrnácti dny jsem shlédla v kině film Počátek a až teď jsem se dostala k tomu, abych se pokusila napsat jednu ze svých další "recnezí". Na film byly velmi kladné ohlasy, ať už na mých spřátelených blozích či na ČSFD (aktuálně je hodnocen film jako jedenáctý nejlepší). Tak jsem si samozřejmě nemohla nechat tento film ujít.
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Kajínek

13. srpna 2010 v 22:09 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Na filmu jsem byla asi před týdnem a do teď jsem přemýšlela, jestli vůbec k tomotu filmu napíšu nějaký názor. U filmu jsem měla takový smíšený pocit, jelikož se v této kauze nijak zvlášť neorinetuji, tak se budu snažit tento snímek hodnotit jako film.
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Dopisy pro Julii

12. srpna 2010 v 13:59 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Konečně jsme se podívala na romantickou komedii Dopisy pro Julii. V této souvislosti bych vás upozornila, že pokud se na film chystáte někdy v budoucnu kouknout, nedoporučuji si pouštět trailer, protože v tomto případě funguje jako tzv. "spoiler".
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Zatím spolu, zatím živi

4. srpna 2010 v 11:39 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Na film Zatím spolu, zatím živi jsem viděla ukázku a zdálo se mi, že by to mohla být hezká komedie. Mimo jiné se film objevil tento rok na Filmovém festivalu v Karlových varech. Tak jsem se rozhodla vám opět film trochu popsat tzv. mojí "recenzí". Můžu vám říct, že na tento film se mi "recenze" vůbec dobře nepsala.
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Shrek: Zvonec a konec

29. července 2010 v 21:59 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Tak jsem zase napsala další "recenzi", docela vás lituji, všechny tyto mé "výjevy" číst, ale moc vám děkuji za milé kometáře u předchozích recenzích, udělaly mi opravdu radost.
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Škola života

26. července 2010 v 15:39 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Škola života mě jako film moc lákal, protože názory divaků byly trochu rozporuplné. Některé film okouzlil a jiným se stál "nemastný-neslaný". Jestli vás zajímá, jaký názor mám na tento film, tak budu opět ráda, když si přečtete mou "recenzi".
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Twilight sága: Zatmění

17. července 2010 v 18:39 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Zatmění trhá rekord v návštvěnosti kin a tak jsem se musela na tento divácky úspěšný film také vypravit. Předchozí díly byly recenzisty strhány a někteří filmy označily jako jedny z nejhorších filmů vůbec a jiné názory na Zatmění byly podobné jako u minulých dílů.
Ale jaký, že je můj názor na tento film? Dočtete se dále v článku.
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Kouzelná chůva a Velký třesk

15. července 2010 v 21:19 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Tak jsem se konečně dostala k tomu, abych po dlouhé době navštívila kino a napsala nějakou "recenzi". Tentokrát to bude na rodinný film Kouzelná chůva a Velký třesk.Přeji hezké čtení a děkuji všem, co si tuto "recenzi" přečtou.
vsekolemfilmu.blog.cz

Recenze: Milý Johne

2. června 2010 v 18:19 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Po dlouhé době vám opět přináším novou recenzi. Je na americký film Milý Johne, kde hlavní roli sehráli mladí herci Amanda Seyfried a Channing Tatum. Tento film již "nějáký pátek" v kinech běží, já jsem se však na film dostala terpve minulý týden. Tak opět děkuji všem, co si recenzi přečtou až do konce.
Milý Johne

Recenze: Nine

30. března 2010 v 17:30 | Rézi

NEKOPÍROVAT


Jak jistě mnozí z vás víte, mým oblíbeným filmovým žánrem jsou muzikály. Tak jsem si nemohla nechat ujít muzikál Nine. Zaujal mě trailer, dále mě lákalo herecké obsazení a režisér (Rob Marshall) byl stejný jako u muzikálu Chicago, což mě nemůže zklamat. Jediné, co mě odrazovalo byly nepochvalené recenze, ale ani to mě nakonec neodradilo.
Nine

Recenze: Fantomas

2. srpna 2009 v 19:49 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Včera jsem dokoukala poslední díl Fantomase a napadlo mě, že bych mohla napsat opět takovou mini-recenzi. Recenze bude na všechny tři díly, protože každý má něco do sebe.
Fantomase jste mohl sledovat každou sobotu v osm hodin na České televizi po tři večery.

Recenze: Harry Potter a Princ dvojí krve

18. července 2009 v 19:29 | Rézi

NEKOPÍROVAT

Jakožto fanoušek Harryho Pottera jsem si nemohla nechat šestý díl ujít a zavítala jsem na něj do kina. Některým z Vás jsem psala, že na film půjdu a sdělím Vám své zážitky, proto je možná recenze trochu silné slovo, ale hezky to zní, tak se nelekněte. Je to má první "recenze".
 
 

Reklama